İlk senesinde 23 ülkeden 324, ikinci senesinde 29 ülkeden 367, üçüncü senesinde ise 22 ülkeden 384 yenilikçi teknolojiye ev sahipliği yapan ISIF, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Onursal Himayeleri, Uluslararası Buluşçular Federasyonu Birliği(IFIA)’nin Uluslararası Himayeleri, Türk Patent ve Marka Kurumu’nun Ev Sahipliği, Anadolu Buluşlar & Buluşçular Derneği(ABDER)’nin Ana Organizasyonu, Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO)’nun Uluslararası Destekleri ile gerçekleştirilmiştir.
Hedef kitlesini uluslararası ve ulusal; bireysel buluşçular, ar-ge merkezleri, üretici ve ticari firmalar, sanayiciler, girişimciler, özel araştırmacılar, danışmanlar, patent ofisleri, özel veya devlet destekli araştırma enstitüleri, bilim parkları, teknoloji geliştirme bölgeleri, teknoloji transfer ofisleri, üniversiteler, laboratuvarlar, fikri ve sınai mülkiyet hakları ile ilgili kurum ve kuruluşlar, melek yatırımcılar, risk sermayesi grupları, inovasyon teşvikçileri, patent vekilleri, buluş dernekleri, ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu ISIF, içeriğindeki B2B görüşmeler, çalıştaylar ve paneller ile ekosistemin güçlü bir destekleyicisi olmaya devam edecektir. ISIF ödülleri ise teknik yeniliklerinizin dünya çapında bilinirliğine katkı sağlamaktadır.
17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı TEKNOFEST festival alanında gerçekleştirilecek 4. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF'19'a göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederiz